EğlenceManşetler

Spotify Premium şimdi faturalı Vodafone abonelerine sunuluyor

vodafone-spotify-logo-100415

Vodafone geçtiğimiz haftalarda FreeZone abonelerine sunmaya başladığı Spotify Premium erişimini şimdi tüm faturalı abonelerine açıyor. Vodafone ve Spotify işbirliğiyle Spotify’ın 30 milyonu aşkın şarkıyı barındıran kütüphanesi Vodafone abonelerinin cebine geliyor.

Faturalı Vodafone aboneleri tarifelerine ek olarak üç aylık Spotify Premium üyeliğini ve 1.5 GB interneti sadece 22 TL’ye alabiliyor. Normalde Spotify Premium’un aylık ücreti 9,90 TL. Üç aylık abonelik de toplam 29,70 TL’lik bir ücrete karşılık gelmiş oluyor. Vodafone aboneleri üç aylık Spotify Premium aboneliğine daha ucuza erişmenin yanı sıra 1.5 GB’lık internet paketini de yanına ek bir avantaj olarak sahip olacaklar.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konuyla ilgili olarak “Vodafone Türkiye olarak, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle çalışıyoruz. Artan akıllı telefon penetrasyonu ve mobil data kullanımı ile hızlanan bu dönüşümün bir sonraki adımı, tüketilebilir içerik çözümleri sunmak olacak. Biz de bu doğrultuda alanında lider içerik sağlayıcılarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de müziğin dijitalleşmesi amacıyla dünyanın önde gelen online müzik platformu Spotify ile hayata geçirdiğimiz işbirliği ile abonelerimize Spotify Premium üyeliğini tarifelerimize ek tekliflerle sunacağız. Bu işbirliği çerçevesinde, Türkiye müzik endüstrisinin dijital dönüşümüne ‘dijital doğanlar’ dediğimiz genç abonelerimiz, Vodafone FreeZone’lulardan başladık. Şimdi de üç ay geçerli Spotify Premium aboneliği ve 1.5GB interneti içeren paketimizi tüm bireysel faturalı abonelerimize sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Spotify Premium aboneliğini abonelerimize ulaştıracak yeni tekliflerle gelmeye devam edeceğiz. Bu sayede tüm faturalı abonelerimizi Türkçe ve Yabancı 30 milyon şarkıyı ceplerine getirecek, her an her yerden sevdikleri müziğe ulaşmalarını sağlayacak Spotify paketimizi denemeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER