EğlenceManşetler

Spotify’dan Premium aboneliklerine zam

spotify premium

Spotify Premium abonelik ücretlerine 6 ayın ardından bir kez daha zam geldi. Şirket Premium paketlerin Türkiye fiyatlarını son olarak 2022’nin ağustos ayında artırmıştı. Yeni zamla birlikte Premium planlarının fiyatları 14,99 TL ila 49,99 TL arasında değişecek.

Aylık ücreti 20,99 TL olan tek kişilik Premium paketinin fiyatı zammın ardından 29,99 TL’ye çıktı. Aynı çatı altında yaşayan iki kişinin dahil olabileceği Premium Duo paketinin fiyatı ise zamla birlikte 27,99 TL’den 39,99 TL’ye yükseldi.

Aynı çatı altında yaşayan maksimum altı kişinin katılabileceği Premium Aile planının fiyatı da 34,99 TL’den 49,99 TL’ye çıktı. Üniversite öğrencilerinin katılabildiği öğrenci paketi de zamdan nasibini aldı. Artık bu paket için 10,49 TL yerine 14,99 TL ödemek gerekiyor.

Spotify Premium abone sayısı 200 milyonu geçti

Fiyat artışı konusunda Spotify’dan henüz mevcut Premium abonelerine bir bilgilendirme yapılmamış gibi görünüyor. Ancak platformun internet sitesinde Premium sekmesine girildiğinde yeni fiyatları görmek mümkün oluyor.

Spotify Premium abone sayısının 200 milyonu geçtiğini kısa süre önce duyurmuştu. Şirket iş gücünde kesintiye gideceğini de geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER