EğlenceManşetler

Spotify Premium abonelik planlarına zam

spotify 2023 yılın özeti
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify Premium abonelik planlarının Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Şirket mevcut kullanıcılarını yeni fiyatlardan e-posta aracılığıyla haberdar etti. 1 Ağustos itibarıyla uygulamaya koyulan yeni tarife çerçevesinde bireysel Premium aboneliğinin aylık ücreti 17,99 TL’den 20,99 TL’ye çıktı.

Aynı çatı altında yaşayan iki kişi için oluşturulan Premium Duo paketinin ücreti ise 23,99 TL’den 27,99 TL’ye yükseldi. Aynı anda altı hesaba erişim imkanı sağlayan Premium Aile paketi içinse artık 29,99 TL yerine 34,99 TL ödemek gerekiyor.

Spotify’ın Premium planlarına yaptığı zamdan öğrenci tarifesi de nasibini aldı. 8,99 TL olan öğrenci aboneliğinin fiyatı 10,49 TL’ye çıktı.

spotify premiumAncak Spotify bu artışı mevcut kullanıcılarına hemen yansıtmayacak. Şirketten gönderilen e-postada yeni fiyatların mevcut kullanıcılar için 60 gün sonra, yani ekim ayında geçerli olacağı belirtiliyor.

Yeni aboneleri tüm Spotify Premium planlarını bir ay boyunca ücret ödemeden deneyimleme şansına sahip. Buna ek olarak, reklam dinlemeyi ve çevrimdışı erişim gibi imkanlardan yoksun kalmayı sorun etmeyenler Spotify’dan yine ücret ödemeden yararlanabilecek.

İLGİLİ HABERLER