Eğlence

Spotify’dan podcast dinlemeyi sevenlerin hoşuna gidecek özellik

spotify podcast

30 Eylül olarak belirlenen Uluslararası Podcast Günü nedeniyle Spotify, 21 Days‘ten The Clearing‘e, Horoscopes Today‘den The Daily‘e ve tabii ki Teknoblog‘a kadar platformdaki yüz binlerce podcast’i kutlarken yepyeni bir özelliğini de duyurdu.

Bu yeni özellikle kullanıcılar, çalma listelerine podcast ekleyebilecek. Bundan böyle, sizi motive eden podcast ve şarkıları aynı çalma listesinde saklayabilirsiniz. Yalnızca müzik listesi, müzik ve podcast’lerin olduğu karışık bir liste ya da sadece favori podcast’lerinizden oluşan bir liste oluşturma imkanına sahip olacaksınız. Keşfetmek ve dinlemek için daha geniş bir ses dünyası elinizin altında olacak.

Spotify, konuyla ilgili olarak gönderdiği basın bülteninde platformunun en önemli özelliği olarak nitelendirdiği çalma listelerine vurgu yapıyor. Bunun aynı zamanda kişiselleştirilmiş bir platform olan Spotify’ın, 2006 yılına uzanan kurulma hikayesinin bir parçası olduğunu dile getiriyor. Bugün yapılan duyuru ile de, podcast dünyasına yepyeni bir özellik katarak müzikseverlerin yeni içerikleri keşfetmelerine destek verdiğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER