Eğlence

Spotify Michelle Obama podcast’inin yayın tarihini açıkladı

michelle obama spotify

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve Michelle Obama, geçtiğimiz yıl yapım şirketleri Higher Ground aracılığıyla Spotify ile özel bir podcast anlaşmasına imza atmıştı. Bu anlaşmanın ilk meyvesi sonunda ortaya çıkmaya hazır hâle geldi. Spotify, Michelle Obama’nın podcast’inin ilk bölümünün yayın tarihini açıkladı.

The Michelle Obama Podcast” adını taşıyan programın ilk bölümü 29 Temmuz’da yayınlanacak. Spotify aboneleri dokuz hafta boyunca her hafta yeni bir bölümü dinleyebilecek.

Michelle Obama podcast’inde önemli kişisel ilişkilere ve bu ilişkilerin insanları nasıl şekillendireceğine odaklanacak. Programın ilk bölümlerinde ABD’nin eski First Lady’sine ünlü sunucu Conan O’Brien, Barack Obama’nın eski danışmanlarından Valerie Jarrett ile annesi Marian ve kardeşi Craig Robinson eşlik edecek. Hem Premium hem de ücret ödemeyen Spotify abonelerinin erişimine açık olacak podcast’te reklamlara da yer verilecek.

Michelle Obama’nın podcast’i, Spotify’ın önümüzdeki dönemde sunmaya hazırlandığı içerikler için bir tür “işaret fişeği” olarak değerlendirilebilir. Podcast yayıncısı olarak konumunu güçlendirmek isteyen şirket, aralarında Kim Kardashian‘ın da bulunduğu pek çok isimle anlaşma imzalamıştı.

Michelle Obama, Spotify için doğru bir seçim gibi görünüyor. Obama’nın biyografisi, sadece beş ay içinde 10 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Hem ABD kamuoyunda hem de dünya genelinde pozitif bir algısı olan eski First Lady, Spotify’ın podcast dinleme alışkanlığını kuvvetlendirmesine yardımcı olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER