Eğlence

Spotify iOS uygulamasında kullanıcıların işini kolaylaştıracak değişiklik

spotify podcast

Spotify iOS uygulamasında yeni bir ana ekran tasarımına geçiş yapacağını bir süre önce açıklamıştı. Artık tüm iPhone ve iPad sahipleri, söz konusu yeni tasarıma erişebiliyor ve bu tasarımın getirdiği kolaylıklardan yararlanabiliyor.

Spotify’ın yeni ana sayfasında en çok çalınan içeriklerin gösterildiği özel bir alan bulunuyor. Altı parçadan oluşan bu alanda çalma listeleri, albümler ve podcast’ler bir arada gösterilebiliyor.

Bu alanın hemen altında ise “Sizin İçin” olarak adlandırılan bir bölüm yer alıyor. Burada kullanıcılara dinleme geçmişleri doğrultusunda öneriler sunuluyor. Spotify burada sevilen podcast’leri, özelleştirilmiş çalma listelerini ve kullanıcıların sevebileceği farklı içerikleri gösteriyor.

Spotify’ın ana ekranında kullanıcılar eğer sabah vaktiyse “Günaydın” mesajıyla karşılanıyor. Bu mesaj gün içinde “İyi Günler” veya “İyi Akşamlar” olarak değişiyor. Ana ekranda sunulan içerikler de yine zamana göre değiştiriliyor. Spotify, söz konusu değişimin neye bağlı olarak gerçekleştirildiği konusunda bilgi vermedi.

spotify ios

 

Spotify iOS uygulamasının yeni tasarımıyla kullanıcıların en sevdiği şeyleri önceliklendirmenin ve bunlara erişimi kolaylaştırılmasının amaçlandığını belirtti.

İLGİLİ HABERLER