Eğlence

Spotify House of Cards karakterlerine özel çalma listeleri yayınladı

spotify house of cardsSon dönemin en çok takip edilen dizilerinden olan House of Cards’ın ünlü koşu sahnelerinde Frank ve Claire Underwood’un hangi müzikleri dinlediklerini merak edenler için Spotify House of Cards tutkunlarına yardımcı oluyor.

Popüler dizinin merakla beklenen beşinci sezonunun bölümleri Türkiye’de 31 Mayıs tarihinde, yani yarın yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni sezonuna çok az bir zaman kalmışken, Spotify da dizinin tanıtım çalışmalarına katkıda bulunuyor; Frank ve Claire Underwood çiftinin Spotify üzerinden oluşturdukları çalma listelerini herkesin erişimine açıyor.

Bu arada Frank Underwood?un yardımcısı Doug Stamper’ın neler yaptığını merak edenler için de, Stamper’ın karanlık ve sürekli bir şeyler planlayan aklının içinde neler olduğuna dair sizlere ipucu verecek, bizzat kendisinin hazırladığı Pazar Öğleden Sonra başlıklı çalma listesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify soruyor: “Ozzy Osbourne, Iron Maiden ya da Queen gibi bazı sanatçılar, Frank?in acımasızlığını ve hırsını pekiştiriyor olabilir mi? Ya da Claire?in keskin ve iradeli kişiliği Beyoncé, Tina Turner ve The Rolling Stones gibi sanatçılardan nasıl ilham alıyordur?”

İLGİLİ HABERLER