Eğlence

Spotify hikaye özelliğini çalma listelerinde test ediyor

spotify hikaye christmas hits

Spotify hikaye özelliğine olan ilgisini daha önce göstermişti. Popüler çevrimiçi ve müzik platformu, hikaye özelliğini test etmeye başka bir formatla devam ediyor. Şirketin yenilenen Christmas Hits isimli çalma listesine sanatçıların kısa videolarından oluşan bir hikaye akışı eşlik ediyor.

Jennifer Lopez, Kelly Clarkson ve Pentatonix gibi sanatçılar, Spotify’ın Christmas Hits hikayesinde kaydettikleri videolarla boy gösteriyor. Hikayelere Spotify tarafından hazırlanan başka listelerde rastlamak da mümkün. Rap şarkılarının yer aldığı Teardrop isimli listede ve Megan Thee Stallion’un Good News isimli albümünde de hikayeler görülebiliyor.

Spotify’dan konuyla ilgili olarak Engadget sitesine gönderilen açıklamada, hikaye özelliğinin test edildiği doğrulandı. Hikaye özelliğinin kapsamının genişletilip genişletilmeyeceği konusunda ise şimdilik bilgi verilmedi.

Spotify, hikaye özelliğini test etmeye 2019’da “Şimdi Çalınıyor” ekranında bazı şarkılar ile başlamıştı. Bu süreçte başka formatları da deneyen şirket, hem sanatçılar hem de kullanıcılar için değişik yöntemler sunmayı planlıyor gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER