EğlenceManşetler

Spotify Gaming oyun odaklı şarkılar ve çalma listeleriyle hizmetinizde

spotify gaming

spotify gamingSpotify müzik dinleme servisi içinde oyunlara özel yeni bir bölümü kullanıma açıyor. Spotify’ın “ruh halleri ve türleri” bölümünün bir parçası olan Gaming içinde oyunların resmi parçaları ve ilgili çalma listeleri yer alıyor. Burada belirli oyun türleri için oluşturulmuş, PS4’te cihazın içinden veya diğer oyun cihazlarında dışarıdan, oyuna eşlik edecek müzik keyfini kullanıcılara sunan çalma listeleri bulunuyor.

Eskiden ilham alan birçok parça da listeler içinde yer alıyor. Üstelik 8-bit oyunların popüler olduğu zamanlardan bile şarkıları Spotify Gaming içinde bulmak mümkün. Örneğin, Retrowave/Outrun çalma listesinde eski oyun konsollarından ve oyunlarından seslerle remikslenmiş şarkılar yer alıyor.

Power Gaming olarak adlandırılan listede ise ilham verecek rap ve hip-hop şarkıları yer alıyor. Epic Gaming’de ise büyük ve etkileyici skorlara eşlik edecek şarkılar ve parçalar bulunuyor.

Uncharted 4, Dark Souls III, Street Fighter V gibi oyunların parçalarını da Spotify Gaming içinde bulmak mümkün.

Bu özel bölüme Spotify uygulamasında yer alan Spotify Gaming bölümünden veya spotify-gaming.com adresinden ulaşmak mümkün oluyor. Web sitesi üzerinden müzik servisinin oyun odaklı listelerine hızlı şekilde ulaşabilir ve kendi oyun odaklı çalma listelerinizi de oluşturmaya başlayabilirsiniz. Pokemon Go’nun popüler olduğu şu günlerde, bu fenomen oyunu oynarken eşlik edecek çalma listelerinin fazlasıyla bu bölümde yer almasını bekleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER