Eğlence

Spotify’dan sporseverler için özel çalma listesi

spotify daily sports

Küresel koronavirüs salgını patlak verdiğinde askıya alınan spor müsabakaları bir süre önce yeniden başlamıştı. Önemli spor organizasyonlarının geri dönüşün kutlamak için harekete geçen Spotify, Daily Sports (Günlük Spor) adını taşıyan yeni bir listeyi duyurdu.

Tıpkı nisan ayında duyurulan Daily Wellness ve 2019’un haziran ayında faaliyete geçen Your Daily Drive listeleri gibi, Daily Sports’ta da müzik ve podcast’ler bir arada bulunacak.

Spotify kullanıcıları, bu yeni listede popüler spor podcast’lerinin yanı sıra sevdikleri şarkıları dinleyebilecek. Liste üzerinden yeni isimlerle tanışmak da mümkün olacak. Bunların yanı sıra, Spotify’ın bir süre önce satın aldığı popüler spor podcast’i The Ringer’ın bölümleri de yeni listede yer alacak.

Spotify’ın kişiselleştirilmiş çalma listeleri, pek çok kişi için Spotify’a abone olma sebepleri arasında başı çekiyor. Kullanıcılar Haftalık Keşif veya Release Radar gibi listelerin dışında da rahatlıkla yeni içerikler keşfedebiliyor. Bu nedenle Spotify’ın kişiselleştirilmiş listelerin sayısını artırmasına şaşırmamak gerekiyor. Spotify’ın podcast alanındaki yatırımları da bu listelerdeki podcast varlığının daha belirgin hâle geleceğinin bir işaretçisi olarak değerlendirilebilir.

Spotify Daily Sports listesini ilk olarak ABD’deki kullanıcılarına sunacak. Kullanıcılar bu listeyi “Senin İçin” bölümü altında bulabilecek.

İLGİLİ HABERLER