EğlenceManşetler

Spotify Daily Mix ile müzik dinleme deneyimi zenginleşiyor

spotify daily mix

Spotify, kullanıcılarına müzik listelerini düzenleme ve dinleme deneyimini zenginleştirme konusunda yardımcı olacak “Daily Mix” isimli yeni özelliğini duyurdu. Daily Mix, dinleyicilere müzik zevkleri doğrultusunda özel mix’ler sunacak. Sevilen şarkılar ve Spotify’ın önerilerini bir arada barındıracak çalma listelerine artık tek sekme üzerinden rahatlıkla erişilebilecek.

Daily Mix sayesinde Spotify üzerinden günlük müzik listesi hazırlama deneyimi kolaylaşacak. Uygulamanın sunduğu sürekli güncellenen yeni çalma listeleri sayesinde kullanıcılar müzik listesi hazırlamaya daha az zaman ayırabilecek. Böylelikle sevilen müzikleri dinlemenin keyfine varılabilecek.

Spotify Daily Mix kişisel müzik zevkini odak noktasına yerleştiriyor

Daily Mix’in odak noktasında kişisel müzik zevkleri bulunuyor. Kullanıcılara bildikleri ve sevdikleri müzikler sürekli güncellenen yeni çalma listeleri aracılığıyla sunuluyor. Böylelikle hem yeni şarkılara hem de sevilen şarkılara tek bir çalma listesi üzerinden erişilebilecek.

Daily Mix, kişisel müzik deneyimleri değiştikçe ve daha fazla müzik dinlendikçe zenginleşecek. Böylelikle kullanıcılar zahmetsiz bir müzik deneyimi yaşayacak. Çalma listesinde beğenilmeyen şarkılar, listeden çıkarılabilecek ve başka listelere eklenmeyecek. Beğenilen şarkılar ise kalp ikonuyla koleksiyona dahil edilebilecek.

Daily Mix’e iOS ve Android üzerinde Spotify’ın güncel versiyonunu kullanan ücretsiz ve Premium aboneler erişebilecek. Yeni kullanıcılar ise 2 haftalık bir dinleme süresinin ardından “Kitaplığın” sekmesinde yer alan Daily Mix’lerine ulaşabilecek. Spotify Daily Mix daha sonrasında diğer platformlarda da erişilebilir hâle gelecek.

İLGİLİ HABERLER