Eğlence

Spotify 2019’u yılın “kişisel özeti” ile uğurluyor

spotify 2019 kişisel özeti

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu olan Spotify, her yılı olduğu gibi, 2019’u da geriye doğru bir bakış atarak uğurluyor. Spotify 2019 Kişisel Özeti ile tüm kullanıcılarına yıl boyunca platformda neler yaptıklarını hatırlatıyor. Şirket, kısa süre önce yılın en çok dinlenenlerini de açıklamıştı.

Ancak çevrimiçi müzik platformu bu yıl sadece 2019’un özetini çıkarmakla yetinmiyor. Şirket, 2010’lu yılların bitişinin şerefine “On Yıllık Özetim” seçeneğiyle kullanıcılarının on yıla uzanan dinleme verilerini de gösteriyor. Böylece kullanıcılar, 2019 ve on yıl boyunca en çok dinledikleri ve keşfettikleri şarkı, albüm, sanatçı ve podcast yayınlarına erişebiliyor.

Spotify’ın özetinin geçmiş yıllara kıyasla daha detaylı olduğu söylenebilir. Kullanıcılar favori sanatçı ve şarkılarının yanı sıra; hangi mevsimde hangi şarkıyı dinlediklerini, dinledikleri sanatçıların hangi ülkelerden geldiğini ve en çok tercih ettikleri müzik türlerini görebiliyor.

spotify 2019 kişisel özeti

Spotify 2019 Kişisel Özeti sosyal medyada paylaşılabiliyor

Spotify, her yıl olduğu gibi, bu yıl da kullanıcılarının 2019’da en çok dinledikleri şarkıları bir çalma listesinde topluyor. Bu çalma listesi “Favori Şarkıların 2019” adıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Spotify 2019 Kişisel Özeti, spotify.com/wrapped adresi üzerinden veya Spotify’ın uygulamalarının ana sayfası üzerinden görülebiliyor. Kullanıcılara hikaye formatında sunulan özet, birkaç dokunuşla sosyal medya platformları üzerinden paylaşılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER