Teknoloji

Spotify 20 Mayısta bir etkinlik düzenleyecek

US-IT-MUSIC-SPOTIFY

Apple’ın Beats Music servisini elden geçirip yeniden faaliyete sokmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cupertino merkezli şirketin bu hamlesinden en çok etkilenecek platform olarak ise Spotify’ın adı anılıyor. Apple’ın teklifleri öncesinde elini güçlendirmek isteyen Spotify, 20 Mayısta bir etkinlik gerçekleştireceğini açıklayarak gözlerin üzerine çevrilmesini sağladı. Çevrim içi müzik servisinin New York’ta gerçekleşecek etkinlik için basın kuruluşlarına gönderdiği davetiyede sadece “size haberlerimiz var” ifadesine yer verilirken, etkinliğin içeriğine dair herhangi bir ipucu paylaşılmadı.

Spotify’ın düzenleyeceği etkinlikte Apple’ın potansiyel tekliflerine karşı önlem almanın yanı sıra, ünlü müzisyen Jay-Z’nin sahibi olduğu çevrim içi müzik servisi Tidal’ın tekliflerine de yanıt vermesi bekleniyor. Tidal, Spotify’ın karşısına müzikseverlere özel içerik ve yüksek ses kalitesi sunma vaadiyle çıkmıştı.

spotify-etkinlik-davetiye-080515

Spotify’ın Apple ve Tidal’ın ataklarına karşı koruma kalkanlarını açacağı etkinlik 20 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek ve Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak.

İLGİLİ HABERLER