Teknoloji

Spigen yeni iPhone X kılıflarıyla klasik Apple cihazlarına selam gönderiyor

spigen iphone x kılıfı

spigen iphone x kılıfıBundan 11 yıl önce çıkan ilk iPhone’un mobil teknoloji dünyasında ayrı bir yeri var. Sektörde değişimin kapısını açan iPhone, mobil uygulamalarla dolu hayatımızın başlangıcını gerçekleştirdi. Günümüzün modern akıllı telefonunu 2007’nin tasarım diliyle kullanmak isteyenler için Spigen özel bir iPhone X kılıfı üretti. Bu kılıf sayesinde Apple’ın en son model iPhone’u, yine şirketin oyunun kurallarını değiştiren ilk model iPhone’una dönüşüyor.

Aslında bu kılıf, 20. yılını kutlayan gökkuşağı renkli, plastik kasalı iMac G3’ün şerefine hazırlanmış daha büyük bir kampanyanın parçası niteliğini taşıyor. Spigen’in ürün yelpazesi içinde şeffaf görünümlü, eski masaüstü makinenin renklerini yansıtan kılıflar da bulunuyor. Bunlar da çok hoş görünüyor, ancak hiçbirisi iPhone 2G’ye atıfta bulunan kılıf kadar çekici durmuyor.

Kılıflar güzel olmasına güzel, ancak Apple tutkunlarının bunları alabilecek şanslarının olup olmayacağı biraz da gösterecekleri ilgiye bağlı görünüyor. Çünkü Spigen, bu kılıfları bir Indiegogo kampanyasıyla kitle fonlamasına sundu. Classic One iPhone 2G’yi elde etmek için kampanyaya 35 dolar bağışta bulunmak gerekiyor. Bu durumda bir adet iMac görünümlü kılıf da hediye ediliyor.

Spigen’in bu kılıflar için belirlediği kampanya hedefi 5000 dolar olduğu için, ürünlerin piyasaya çıkışı da gerçekleşecektir. Zaten haberi hazırladığımız sırada gördüğümüz 93 bin dolarlık bağış tutarı, kampanya hedefinin rahatlıkla aşıldığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER