Teknoloji

Spigen’in Galaxy Fold’a özel olarak geliştirdiği kılıfları görün

spigen galaxy fold kılıf

Galaxy Fold’un tasarımındaki kusurlar nedeniyle Samsung, bu ürünün piyasaya çıkışını geciktirmek zorunda kaldı. Ancak akıllı telefonlar için aksesuarlar geliştiren Spigen, bu telefon için kılıf üretme planlarını sürdürüyor.

Spigen, Galaxy Fold’a özel olarak geliştirdiği Tough Armor, Ultra Hybrid ve Thin Fit adını verdiği üç farklı kılıfın gösterimini gerçekleştirdi. Şirket, bu kılıf prototiplerinin fotoğraflarını kamuoyuyla paylaştı.

Spigen, Tough Armor kılıfın geliştirilmesi en zor kılıf olduğunu, çünkü daha çok menteşe korumasına odaklanıldığını kaydetti. Ne var ki, fotoğraflara bakıldığında açıkta duran menteşe nedeniyle Galaxy Fold’un en büyük zayıflığının hâlâ korunmadığı görülüyor. iFixit’in parçalara ayırma işlemi, menteşedeki boşluk nedeniyle ekranın altına yabancı maddelerin kaçabildiğini ortaya koymuştu.

Aşağıda yer alan GIF animasyon, menteşenin nasıl çalıştığını gösteriyor:

Ultra Hybrid ve Thin Fit kılıfları da aşağıdaki gibi görünüyor. Her iki kılıf da PC, TPU ve PU gibi plastik ve silikon materyallerden üretiliyor.

spigen galaxy fold kılıf

Spigen’in Galaxy Fold kılıfları cihazın kendisinden önce hazır olacak

Spigen adına konuşan bir temsilcinin The Verge sitesine verdiği bilgilere göre, ürünler önümüzdeki birkaç hafta içinde çıkacak. Ön siparişler de yakında alınmaya başlanacak. Kılıfların mayıs ayı ortalarında çıkması bekleniyordu. Ancak son olarak Galaxy Fold’un ön siparişlerinin 13 Haziran’da dağıtıma sunulacağı bilgisinin çıkması, kılıfın telefondan önce gelebileceğini gösteriyor. Galaxy Fold’un piyasaya ne zaman çıkacağı tam olarak netleşmese de, durum Spigen’i endişelendirmiyor gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER