Eğlence

Yeni Spider-Man oyunu eylülde PS4 sahipleriyle buluşacak

spider-man ps4 Türkçe adıyla Örümcek Adam veya daha yaygın kullanılan orijinal ismiyle Spider-Man, çizgi roman dünyasının en popüler süper kahramanları arasında yer alıyor. Hem sinemada hem de oyunlarda büyük ilgi gören “Mahallemizin Kahramanı”, yeni bir oyunla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu oyunu ilk olarak PlayStation 4 sahipleri deneyimleyebilecek. Spider-Man PS4 sahipleriyle 7 Eylül’de yeni oyunuyla buluşacak.

Yeni Spider-Man oyunu, hem oyun severler hem de çizgi romanın hayranları tarafından uzun süredir bekleniyor. Oyun ilk olarak, E3 2107’de Sony’nin gerçekleştirdiği etkinlikte PlayStation’a özel oyunlardan biri olarak gözler önüne çıkmıştı. Uzun bir oyun demosu sergileyen Sony, süper kahramanın oyunda hiç kimseyi öldürmediğinin altını da özellikle çizmişti.

Yeni Spider-Man oyununun altında oyun stüdyosu olarak Insomniac’ın imzası bulunuyor. Insomniac adını Rachet & Clank serisi ve açık dünyalı aksiyon oyunu Sunset Overdrive ile duyurmuştu. Yeni Spider-Man oyunu da, Marvel’ın çizdiği sınırlar çerçevesinde oyunculara benzer bir özgürlük tanıyacak gibi görünüyor.

Spider-Man PS4 sahipleriyle eylül ayında buluşacak olsa da, oyun yurt dışında PlayStation Store aracılığıyla ön siparişe sunulmuş durumda. Oyunun standart versiyonunun ABD satış fiyatı 59.99 dolar olarak belirlenirken, Digital Deluxe versiyonunun fiyat etiketinde 79.99 dolar yazıyor. Henüz ön siparişe çıkmayan Collector’s Edition içinse 149.99 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER