Eğlence

Yeni Spider-Man filminin adı ve gösterim tarihi belli oldu

spider-man: no way home
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2021 Marvel hayranları için heyecanlı bir yıl olacak gibi görünüyor. WandaVision’ın geçtiğimiz ay Disney Plus’ta yayınlanmasından önce Marvel Sinema Evreni’ndeki en uzun ara verilmiş ve tam 20 ay boyunca yeni bir dizi veya film gelmemişti. Bu durum bir daha tekrarlanmayacak gibi görünüyor. Başrolünü Tom Holland’ın üstlendiği yeni Spider-Man filmi “Spider-Man: No Way Home”, 17 Aralık 2021’de sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

Yeni Spider-Man macerasından önce Tom Hiddleston’un oynadığı Loki dizisi, 11 Haziran 2021’de Disney Plus’ta yayınlanacak. The Falcon and The Winter Soldier da 19 Mart 2021’de Disney Plus’ta izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni Spider-Man filmi bir hayli iyi olacağa benziyor. Daha önce çıkan haberlerde Benedict Cumberbatch’in Dr. Strange olarak filmde boy gösterebileceği belirtilmişti. Ancak asıl heyecan uyandıran haber ise daha önce Spider-Man’e hayat veren Toby Maguire ve Andrew Garfield’ın da kendi canlandırdıkları versiyonla filmde boy gösterebileceği iddiası. Eğer bu iddia doğruysa, Into the Spiderverse animasyonunun canlı bir versiyonunu görebiliriz. Eski filmlerdeki kötü karakterlerin de yeni filmde boy gösterebileceği belirtiliyor.

Spider-Man: No Way Home, ismi de sevimli bir video aracılığıyla ilan edildi. Videoda Spider-Man’i canlandıran Tom Holland’ın yanı sıra rol arkadaşları Zendaya ve Jacob Batalon da görülüyor. Genç oyuncular, yönetmen Tom Watts’ın filmin adını söylememesinden ve Holland’ın sırları ağzından kaçırmasından bahsederken duvardaki beyaz tahtada filmin adı görülüyor ve video sona eriyor.

İLGİLİ HABERLER