EğlenceTeknoloji

Spider-Man: Miles Morales için ilk oynanış videosu yayınlandı

spider-man: miles morales
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, PlayStation 5 Showcase etkinliğinde Spider-Man: Miles Morales için hazırlanan ilk oynanış videosunu yayınladı. Insomniac’ın bir önceki Spider-Man oyunundaki olaylardan bir yıl sonra geçen oyunda, oyuncular tamamen yeni yeteneklere ve güçlere sahip Miles Morales’i kontrol ediyor.

Videoda Miles’ın yeni bir düşmana karşı savaştığı görülüyor. Tinkerer adını taşıyan bu düşmanın havalı aydınlatması ve parçacık efektleri, PlayStation 5’in PlayStation 4’teki orijinal Spider-Man deneyiminin üstüne neler koyacağı konusunda ipucu veriyor.

Videoda Miles’ın Örümcek Adam olarak Peter Parker’dan nasıl ayrıştığı da daha iyi anlaşılıyor. Yeniden şarj edilebilen gizlilik kamuflajı ve zehirli yetenekleri, Miles’ın bir önceki oyunda görülen Peter Parker’dan daha farklı şekilde dövüşmesini sağlıyor.

Oyun genel olarak PlayStation 4’teki orijinal versiyonuna bir hayli benziyor. Farklı düşmanlarla girilen akrobatik kavgalar, farklı bölgelerde ağ atarak dolaşmak ve bazı büyük sinemasal anlar, oyuncuları bu oyunda da bekliyor.

Spider-Man: Miles Morales, yıl sonunda oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER