Eğlence

Marvel’s Spider-Man 2 merakla beklenen yeni oyun moduna gelecek ay kavuşuyor

marvel's spider-man 2

Marvel’s Spider-Man 2 için oyunun geliştiricisi Insomniac Games, uzun süre önce New Game+ modunun sözünü vermişti. Stüdyo bu modun 7 Mart itibarıyla yayınlanacağını açıkladı. Normal şartlar altında söz konusu modun 2023’ün sonları itibarıyla hazır hâle gelmesi planlanıyordu. Insomniac, güncellemenin yeni oyun modunun yanı sıra “yeni kostümler ve fazlasını” getireceğini belirtti.

Stüdyo, oyuncuları “yayınlanmaya yakın özelliklerin tam listesi için” sosyal medya hesaplarını takibe almaya davet ettiği için modun nasıl görüneceği şimdilik tam olarak bilinmiyor. Ancak orijinal oyun için şu anda mevcut olan New Game+ seçeneği sayesinde bazı çıkarımlarda bulunmak mümkün oluyor.

Bu mod, oyuncuların önceki çalıştırma sırasında buldukları öğelere tutunarak hikayeyi yeniden başlatmalarına olanak tanıyor. Stüdyonun yakında “çok daha fazla” özelliğin geleceğini duyurması nedeniyle New Game+’ın bundan daha fazlasını sunması mümkün.

Oyunda şu anda tamamen görme engelli veya az gören oyunculara yönelik bir erişilebilirlik özelliği olan sesli açıklamalar da bulunmuyor. Bu özelliğin geleceği daha önce açıklansa da, mart güncellemesine yetişip yetişmeyeceği bilinmiyor.

Marvel’s Spider-Man 2, bir günde 2.5 milyondan fazla sattı

Marvel’s Spider-Man 2, tek bir düğmeye basarak ana karakterler Peter Parker ve Miles Morales arasında geçiş yapmaya olanak tanıyor. Orijinalinden daha popüler olan ve daha iyi bir deneyim sunan oyun, PlayStation 5 için yayınlandıktan sonra bir gün içinde 2.5 milyondan fazla sattı.

İLGİLİ HABERLER