EğlenceManşetler

Marvel’s Spider-Man 2 için hikaye fragmanı geldi

spider-man 2

Marvel’s Spider-Man 2, sonbaharda PlayStation 5‘te oyuncularla buluşacak. Ancak oyunun hikayesi hakkında bir şeyler öğrenmek için bu kadar uzun süre beklemek gerekmiyor. ABD’nin San Diego şehrinde gerçekleştirilen Comic-Con kapsamında paylaşılan hikaye fragmanı ile Peter Parker’ın Venom simbiyotuyla birleşmesinin nasıl görüneceği konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Fragmanın dramatik bir gerilimle dolu olduğu rahatlıkla söylenebilir. Peter’ın en iyi arkadaşı Harry Osborne, “dünyayı iyileştirme” misyonuna katkı sağlamayı isterken, Spider-Man de Kraven ile uğraşıyor. Bir taraftan da Venom simbiyotunun etkisi altına giren Peter Parker, “diğer Spider-Man” Miles Morales’in yardımına fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Hikayede Venom şehirde terör estirirken görülürken, akıllara “Simbiyot kiminle birleşti?” sorusu geliyor.

Sony yeni fragmanla birlikte oyun için özel hazırlanmış PlayStation 5’i, konsol kapaklarını ve DualSense oyun kumandasını da duyurdu. Özel üretim PlayStation 5’te Spider-Man 5’in kırmızısını ve Venom’un siyahını bir arada görmek mümkün oluyor.

Konsol kapaklarından biri tamamen siyah ve üzerinde beyaz bir Spider-Man logosu bulunuyor. Diğer kapakta ise, tıpkı özel üretim PlayStation 5’te olduğu gibi, Spider-Man kırmızısı ve Venom siyahı buluşuyor. Dual Sense oyun kumandasında da bu çift renkli tasarım tercih edilmiş. Bu özel üretim kapaklar ve kumanda 1 Eylül’de satışa sunulacak.

Marvel’s Spider-Man 2 ne zaman yayınlanacak?

Marvel’s Spider-Man 2 ise 20 Ekim itibarıyla oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER