Teknoloji

Spark yeni versiyonuyla e-postalar üzerinde ortak çalışmanın önünü açıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

spark 2.0Kişiselleştirilebilir e-posta uygulaması Spark’ın yeni versiyonu yayınlandı. Spark 2.0 olarak adlandırılan yeni versiyon, ekip arkadaşlarının e-postalar üzerinde birlikte çalışmasını sağlayacak yeni özellikler getiriyor.

Spark’ın yeni sürümüyle kullanıcılar yazmakta oldukları e-postalar için fikre ihtiyaç duyduklarında veya kendilerine gelen bir e-postayı yanıtlama konusunda sıkıntı yaşadıklarında arkadaşlarından yardım alabilecek. Bunun için yeni e-posta oluşturma ekranı üzerinden özel bir sohbet başlatmak yeterli olacak. Dileyen kullanıcılar, gerçek zamanlı düzenleme aracıyla iş tamamen iş arkadaşlarıyla birlikte bir e-posta yazabilecek.

Spark ile kullanıcılar spesifik e-postalara erişim için özel bağlantılar oluşturabilecek. Söz konusu bağlantı, dokümanlar veya Slack gibi uygulamalar üzerinden paylaşılabilecek. Paylaşılan e-postalara erişim izinleri, e-postayı paylaşıma açan kişi tarafından düzenlenebilecek.

Spark yeni versiyonuyla birlikte kullanıcılarına yeni bir takvim de sunuyor. Bu yeni takvim, günlük dil kullanımını algılayabilecek. Böylelikle takvimde yeni bir randevu oluşturmak için “Sabah 10’da Ali’yle buluş” gibi kalıplar yazmak yeterli olacak. Dropbox, Box, iCloud Drive, Evernote, Reminders, Wunderlist, Todoist, Asana, Trello, Bear ve Dosyalar gibi uygulamalarla entegre biçimde çalışabilen Spark, bu uygulamalarla rahatlıkla içerik paylaşımı yapabilecek.

Spark 2.0, mevcut Spark kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak indirilebiliyor. Yenilenen uygulama iPhone, iPad ve Mac üzerinde kullanıcılarla buluşmaya başladı.

İLGİLİ HABERLER