Teknoloji

Spark iPhone sahiplerine e-posta yönetimi için farklı bir yol sunuyor

spark-300515

E-postalarla uğraşmanın fazlasıyla sıkıcı bir iş olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bu sıkıcılık, e-posta yönetimini kolaylaştırmaya talip olan uygulama sayısının da artmasına neden oluyor. Bu uygulamalardan bazıları verdikleri taahhüdü başarılı biçimde yerine getiriyor ve takvim veya bulut servisleriyle entegre biçimde çalışarak önemli ölçüde zaman tasarrufunun gerçekleştirilmesini sağlıyor.

iPhone için yayınlanan Spark da yukarıdaki tanıma uygun uygulamalar arasında bulunuyor. Readdle tarafından hazırlanan uygulama, 29 Mayıs itibarıyla iTunes App Store’daki yerini aldı.

İlk bakışta Microsoft Outlook ve Google Inbox’ı fazlasıyla hatırlatan Spark, akıllı gelen kutusu sayesinde gelen e-postaları kategorize edip filtreleyebiliyor. Bu işlem sayesinde kullanıcılar sadece önemli mesajlar geldiğinde haberdar ediliyor. Spark e-posta ekleri için Dropbox, Box, Evernote, Pocket, Google Drive ve OneDrive ile entegrasyon içinde çalışıyor. Kullanıcılar Spark ile diledikleri takdirde gelen kutusunun tepesine bir mesajı sabitleyebiliyor veya bir e-postayı daha sonra hatırlatılacak biçimde göz ardı edebiliyor. Uygulamanın arayüzü de fazlasıyla kişiselleştirilebilir bir yapıda.

Spark’ın Apple Watch için hazırladığı yardımcı uygulama ise akıllı saat sahiplerine telefonlarını çıkarmadan gelen e-postaları yanıtlama imkanı veriyor. Bunun için uygulamada bulunan hızlı yanıtlardan faydalanılıyor.

İLGİLİ HABERLER