Eğlence

SoundCloud iOS uygulamasında yeni müzikler daha kolay keşfedilecek

soundcloud-ios-030715

SoundCloud, çevrim içi müzik deneyimini kullanıcıları için daha işlevsel hâle getirmeye yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda SoundCloud iOS uygulaması için yayınlanan son güncelleme, yeni şarkılar bulmayı kolaylaştıracak ve favorileri düzenli biçimde tutmayı mümkün kılacak araçları kullanıma sunuyor.

SoundCloud iOS uygulamasında beğendikleri bir şarkıyı bulan müzik severler, menüdeki ”İlgili şarkıları çal” seçeneği üzerinden beğendikleri şarkıya benzer melodileri duyabilecekler. Kullanıcıların beğendikleri şarkılar üzerinden oluşturdukları koleksiyonlar veya hazırladıkları çalma listeleriyse ”karıştır” seçeneğiyle daha farklı bir düzen içinde dinlenebilecek.

SoundCloud iOS uygulamasına güncellemeyle eklenen bir diğer yenilik ise çalma listelerinin uygulama üzerinden düzenlenebilir hâle gelmesi oldu. Daha öncesinde SoundCloud listelerinin organizasyonu için kullanıcıların internet tarayıcısı üzerinden servise erişmesi gerekiyordu. SoundCloud iOS uygulamasına eklenen yeni araçların Android kullanıcılarına ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER