Manşetler

Sosyal ağ tabanlı internet tarayıcısı RockMeIt’in iPad uygulaması yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

RockMeIt adlı “sosyal internet tarayıcısı” Firefox, Chrome, Internet Explorer ve Safari gibi daha sık tercih edilen internet tarayıcılarına göre sosyallik sosu daha fazla olan bir internet tarayıcısıydı. Her ne kadar masaüstü versiyonu çıktığında kopan fırtına dinmiş olsa da bu internet tarayıcısının geliştiricileri çalışmaya devam ediyor. Bu yılın başlarında çıkan iPhone uygulamasını şimdi de iPad versiyonu takip edyor.

rockmeit-ipad-1-111012

Daha önce olduğu gibi iPad versiyonu da Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların etrafına inşa edilmiş, ancak sohbet ve durum güncellemelerinin yerine kullanıcının sosyal çevresini kontrol ederek, onun ilgi alanlarına göre oluşturulan haberlere odaklanılmış. Diğer bir deyişle yine geleneksel şekilde internette arama yapabilecek ve sonuçları inceleyebileceksiniz, ancak eğer Facebook veya Twitter bilgilerinizle giriş yaparsanız, RockMeIt’in sizin ilginç bulacağınızı düşündüğünü haberleri ve yazıları da görüntüleme şansı yakalayacaksınız. İnternet tarayıcısının zamanla öğrenme ve buna göre sizin sevdiklerinizi ve sevmediklerinizi daha düzgün şekilde yansıtma yeteneği de bulunuyor. Bunun yanı sıra siz de özel bir RSS beslemesini tarayıcıya ekleyip söz konusu kaynağı RockMeIt üzerinden takip edebilirsiniz.

RockMeIt tabii ki işin paylaşım tarafını da unutmuyor. İzlemekten zevk aldığınız, hoşunuza giden videoları veya beğendiğiniz yazıları e-posta, Twitter, Facebook gibi kanallar üzerinden paylaşma şansına sahipsiniz. Uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Bu arada RockMeIt’in diğer platformlara özel uygulamalarının geliştirme çalışmaları da devam ediyor.

Galeri: RockMeIt iPad Ekran Görüntüleri
[nggallery id=1079]

İlgili >>iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER