Teknoloji

Sony’nin yeni OLED TV serisi Eylül ayında geliyor mu?

XEL-1’in yeni neslinin ne zaman çıkacağını bir süredir merak ediyorduk. Dünya artık standart A4 kağıdından daha büyük ekrana sahip OLED TV’ler görmek istiyor. Geçen hafta Malta’da düzenlenen IFA brifinglerinde Sony’nin bütün beklentileri önümüzdeki Eylül ayında karşılayacağına dair beklentiler damgasını vurdu.

IFA ticaret fuarının organizatörü Messe Berlin’in yöneticisi Jens Heithecker, IFA’nın pazara çıkmaya hazır teknolojiler üzerine yoğunlaştığını belirterek Sony’nin durumuyla ilgili ipucu verdi. Bu arada Philips’in yeni şaheseri “ultra-genişekranlı” 21:9 Cinema TV, interneti hazır HDTV’ler ve Samsung’un 400 Hz’lik yenilenme oranına sahip seti de IFA’da görücüye çıkacak ürünler arasında yer alıyor. Uzun lafın kısası, 31 Ağustos 2009’da yeni bir TV almayı düşünürseniz, bizce biraz daha bekleyin.

İlgili — KoreaTimes

Haberleri Kaçırma!

  • Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve Top Stories'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.