Sony’nin Donanım Pazarlama Direktörü John Koller kesin bir dille konuştu: “PSP2 için herhangi bir planımız yok.”
Açıkçası, şirket program geliştiricileri PlayStation Store için içerik üretmelerine teşvik etmekle meşgul. Bu durum da bazı insanlara şirketin yeni bir oyun platformu için böyle bir çalışma içerisine girdiğini düşündürttü. Ancak önceki gün verdiğimiz haberde yer alan benzer açıklamaların ışığında, bazı insanlar hâla olaya şüpheyle bakmaya ve Sony’den birşeyler beklemeye devam edecektir. Ne de olsa ateş olmayan yerden duman çıkmıyor, yandaki resim boşuna internete sızmamıştır.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

Üç ARGB fanlı Antec CX60M yüzde 40 indirimle 4.099 TL
Satın Al REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl





