Teknoloji

Sony’nin parfüm şişesi şekilli selfie kamerası Çinli kadınların ilgisini çekecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-parfum-sisesi-selfie-200814

Teknoloji şirketleri kimi zaman gerçekte varolmayan sorunlar için çözümler sunabiliyor. Söz konusu çözümlere verilebilecek en yeni örneklerden birinin altında Sony imzası bulunuyor. Çin pazarı için parfüm şişesi şeklinde bir selfie kamerası hazırlayan şirket, bu kamerayla henüz akıllı telefon sahibi olmayan moda düşkünü genç kızların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Söz konusu kümenin fazlasıyla küçük olduğunu söylemek yanlış bir çıkarım olmayacaktır.

22 Ağustosta tanıtılması beklenen kamera şimdiden Çin’in popüler sosyal medya sitesi Weibo’daki yerini aldı. Çin’de kadınlara yönelik cihaz pazarında üst sınıf lüks markaların ciddi bir hakimiyeti bulunduğu için Sony’nin bu tarz bir hamleye girişmesi kulağa şaşırtıcı gelmiyor. Sony’nin ilginç kamerasının müşteri davranışlarının daha farklı olduğu ABD ve Avrupa pazarlarına giriş yapması ise beklenmiyor.

G for Games sitesinde Sony’nin yeni kamerasına ait olduğu iddia edilen bir özellik listesini görmek de mümkün. 19 megapiksel 1/2.3 inç’lik Exmos RS sensör, dönen bir başlığın içinde yer alan Sony G lens, 3 inç ekran, optik görüntü sabitleme özelliği ve yerleşik ND filtresinden oluşan özellik listesi görenler üzerinde oldukça önemli bir etki bırakıyor. Wi-Fi ve NFC bağlantı özelliği barındıran kamerada depolama işlemleri microSD kameralar aracılığıyla gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER