Eğlence

Sony’nin OLED ekranlı Walkman’i NWZ-X1000 inceleme altında – Video

sony-walkman-nwz-x1000-video-290-x-173Eğer Sony’nin en son çıkardığı dokunmatik ekranlı yeni Walkman NWZ-X1000’i yakından görmek ve incelemek istiyorsanız Japonya’ya kadar gitmeniz gerekiyor. Zavallı Engadget editörleri bile o kadar istemelerine rağmen bu yeni Walkman’i ellerine alıp inceleyememişler, Sony’nin stand görevlileri onlara izin vermemiş.

Ancak Engadget’ınkilerden daha şanslı olan birileri varsa onlar da Stuff’ın editörleri. Bu arkadaşlar Sony’nin OLED ekranlı kişisel medya oynatıcısını yakından inceleme şansına erişmişler. Çekmiş oldukları videoya bakacak olursak iPod’daki Cover Flow uygulamasına benzer birşey geliştirmişler. Ancak arayüzün geri kalan kısmı Asya’dan gelen Windows CE tabanlı sıradan cihazların arayüzüne benziyor. Yine de cihaz için şimdiden katı konuşup herkesi önyargılı yaklaşmaya sevk etmemek lazım. O yüzden biraz daha beklemeli.

Sony’nin yeni Walkman’i 16 GB’lık ve 32 GB’lık versiyonlarla satışa çıkacak. Piyasaya çıkış zamanı olarak yaz ayları belirlenmiş. İzlemek isteyenler için videoyu aşağıya ekliyoruz. Ancak video YouTube’da barındırıldığı için çoğu kimse görmekte problem yaşayacaktır. Onlar için de videonun proxy’li bağlantısını aşağıya ekledik. (Bundan sonra YouTube videolarını bu şekilde yayınlayacağız. Bilgilerinize…)

Video: Sony Walkman NWZ-X1000

Videoyu görmekte sorun yaşıyorsanız bu bağlantıyı takip edin.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER