Teknoloji

Sony’nin 2012’de beklenen Xperia cihazlarıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

2012 yılının ilk Xperia cihazı Xperia S‘i geçtiğimiz hafta tanıtan Sony’nin yılın ilerleyen aylarında çıkarmayı planladığı Xperia serisi akıllı telefonlara ait çeşitli detaylar da belirmeye başladı. Her biri Android’le gelecek olan bu cihazların kod adları, yurtdışı satış fiyatları ve piyasaya çıkış tarihleriyle ilgili bilgiler bulunuyor.

Önümüzdeki nisan ayında üç Sony Xperia cihazının su yüzüne çıkması bekleniyor, bunlar ST251 Kumquat_I, LT221 Nypon_I ve MT271 Pepper_I. Bu cihazların her biri 400$ civarında bir yurtdışı satış fiyatına sahip olacak. Haziran ayında yine aynı fiyat seviyesine mensup Olive_I’nin çıkması bekleniyor. Onu takip eden ayda ise üst ve alt sınıfa mensup Hayabusa ve Tapioca bekleniyor. Ağustosta iki adet giriş seviyesi telefonun, Tapioca_DS ve Lotus’un gelmesi bekleniyor. Eylülde ise Mint_I bekleniyor. Bu cihazın 720$ gibi bir fiyata sahip olacağı öngörülüyor. Ayrıca Atlas_I ve AFFM de giriş seviyesine hitap edecek.

Yukarıda bahsi geçen bu cihazlardan Nypon ve Kumquat’ta NovaThor U8500 yongasetin yer alacağı belirtiliyor. Sony’nin Xperia serisinin 2011’de olduğu gibi 2012’de de bereketli olacağı görülüyor.

İlgili – GSM Arena

İLGİLİ HABERLER