Teknoloji

Sony’den video şovu: CES’te sergilenen üç cihazın parçaları beş dakikada birleştiriliyor

Sony’den video şovu: CES’te sergilenen üç cihazın parçaları beş dakikada birleştiriliyor
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Sony’nin CES basın toplantısı sırasında gösterdiği bir video yeni bir Sony ürünün elle birleştirilmesini gösteriyordu. Söz konusu videoya konu olan cihaz Xperia Z’ydi. Japon şirket ilk defa CES’te gösterdiği bu videoyu şimdi de YouTube kanalı üzerinden herkesle paylaşıyor. Ancak bunu yaparken Xperia Z’nin yanına başka cihazları da eklemeyi ihmal etmiyor.

Sony’den video şovu: CES’te sergilenen üç cihazın parçaları beş dakikada birleştiriliyor

Yaklaşık beş dakikalık uzunluğa sahip olan videoda Xperia Z ile birlikte Cybershot RX1 ve bir adet Sony markalı HD video kamera yer alıyor. Bu üç ürünün parçaları videonun başlangıcında ortaya serilmiş bir şekilde duruyor. Sadece beş dakika içindeyse tüm bileşenler bir araya getiriliyor ve ortaya düzgün şekilde birleştirilmiş ürünler çıkıyor. Merak edenler için söz konusu video yazının devamında yer alıyor.

İlgili >> YouTube (Sony)

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.