Manşetler

Sony’den VAIO EA ve EC dizüstü, VAIO J herşey dahil bilgisayarlar – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, VAIO dizüstü bilgisayar serisini rengarenk üyelerle şenlendirmeye devam ediyor. 14 inç’lik VAIO EA ve 17.3 inç’lik EC serileri aralarında açık yeşil, mavi, pembenin bulunduğu renk seçenekleriyle sunuluyor. Daha muhafazakar tipler içinse mat beyaz, kahverengi ve siyah renkler tabii ki mevcut.

Fiyatları yurtdışında 700$’dan başlayan makul fiyatlı sistemlerde, her iki model için de Core i3 350M CPU, 4 GB RAM, 320 GB sabit disk ve Windows 7 Home Premium işletim sistemi gibi özellikler sunuluyor. Blu-ray seçeneği sunulmasa da optik sürücü ve HDMI portuna yer verilmiş. Bu arada Sony bu modellere anında açılma özelliği eklemiş, yani klavyenin hemen altında bulunan WEB tuşuyla sisteminizi hemen açabilirsiniz. VAIO EA ve EC serilerinin Temmuz ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Sadece dizüstü bilgisayarlarla yetinmeyen Sony, VAIO serisine bir de herşey-dahil-bilgisayar kazandırdı. 21.5 inç’lik VAIO J dokunmatik ekranlı olmasıyla beğeni toplayacaktır. VAIO J’de 1920 x 1080 çözünürlüklü ekran, Blu-ray sürücü yer alıyor. Örneğin üst sınıf bir seçenekte 2.66 GHz Intel Core i7-620M işlemci, 8 GB’a kadar RAM, 512 vRAM’li NVIDIA ayrık ekran kartı seçenekleri de sunulanlar arasında. 7200 rpm’lik 500 GB sabit diske sahip olan bu model Windows 7 Home Premium ile yüklü geliyor. Ayrıca Windows 7 Professional 64-bit de seçenek olarak sunuluyor. Bu arada Sony dokunma dostu Media Gallery yazılımını de eklemeyi unutmamış. Sony VAIO J’nin fiyatları yurtdışında 900$’dan başlıyor.

Ürünlerin fotoğraflarına aşağıdaki galerilerden göz atabilirsiniz.

Galeri: Sony VAIO EA ve EC serileri
[nggallery id=323]

Galeri: Sony VAIO J
[nggallery id=324]

İlgili – Engadget: Sony VAIO J

İLGİLİ HABERLER