Teknoloji

Sony’den VAIO dizüstü bilgisayarlarına dair yenilikler

Sony, VAIO dizüstü bilgisayar ailesine yeni modeller ekledi. Bunlardan ilki 15.5 inç’lik VAIO SE oldu. 2.5 cm’den daha az bir kalınlığa ve 1 GB VRAM’e kadar destekli AMD Radeon Hybrid grafik kartına sahip olan bu cihaz batarya ömrünü iki katına çıkaracak şekilde levha batarya aksesuarıyla birlikte sunuluyor.

VAIO SB serisi de mevcut siyah, beyaz, mavi ve pembe renk seçeneklerine ek olarak kırmızı renk seçeneği kazandı. SA, SB ve SE serilerinin üyeleri Intel’in Core i3 ile i7 arasında değişen ikinci nesil işlemcileriyle donatılıyor. VAIO F ve VAIO L serileri de ikinci nesil Intel Core işlemcileriyle yüklü gelecek. Ayrıca bu cihazlarda içinde Vegas Movie Studio HD Platinum, ACID Music Studio, Sound Forge Audio Studio araçlarını barındıran Sony Imagination Studio Multimedia Edition paketi de yüklü geliyor. Söz konusu paketin mâliyetinin 200$’dan daha fazla olduğu belirtiliyor.

VAIO C ve VAIO E serisi de güncellemelerden mahrum kalmadı. VAIO E serisinde Core i5, VAIO C serisine ise Corei 7 serisi işlemciler sunulacak. VAIO Y ise mevcut gümüş ve pembe renklere ek olarak siyah renk seçeneğiyle de sunulacak.

6 Ekimde yurtdışında satışa sunulması beklenen bu bilgisayarlarla birlikte 180 günlük ücretsiz Music Unlimited erişimi de sunulacak.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER