Manşetler

Sony’den suya dayanıklı Xperia Go ve Xperia Acro S akıllı telefonları – Galeri & Video

1_xperia_go_groupfrontv_x3_gallery_postSony, 3.5 inç’lik ekrana sahip olan ve su geçirmez kasaya sahip Android 2.3 akıllı telefonu Xperia Go’yu tanıttı. Toza ve suya karşı dayanıklılığı IP67 sertifikasıyla desteklenen Xperia Go’nun yanı sıra IP55 ve IP57 gibi daha düşük standartları destekleyen Xperia Acro S de Sony’nin tanıttığı bir diğer telefon oldu.

Xperia Go’da 1 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, çizilmeye karşı dayanıklı ve ıslakken bile telefonu kullanmaya izin veren teknolojiyi destekleyen mineral cam ekran ve 5 megapiksel kamera bulunuyor. Xperia Acro S ise 4.3 inç’lik, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 1.5 GHz’lik çift çekirdekli işlemci ve 12 megapiksel arka kamera gibi yüksek profilli özellikler barındırıyor. PlayStation sertifikalı bir cihaz olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Xperia Go ve Xperia Acro S cihazları 2012’nin üçüncü çeyreğinde dünya çapında piyasaya çıkacak. Gingerbread ile gelen Xperia Go ilerleyen zamanlarda Ice Cream Sandwich güncellemesini almış olacak.

Galeri: Xperia Go ve Acro S Basın Fotoğrafları
[nggallery id=927]

İlgili – Sony Mobile
İlgili – Xperia Go
İlgili – Xperia Acro S

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER