Eğlence

Sony’den PS3 için fiyat indirimi ve yeni oyun sinyalleri

Teknoblog.com – Stuff.tv sitesinin anonim kaynaklara dayandırdığı habere göre Sony’nin PS3 ile ilgili gelecek seneye yönelik planları bulunuyor. Sony Computer Entertainment Avrupa’nın geçen hafta düzenlediği senelik personel brifinginde 2009 yılında PS3’ün daha rekabetçi bir fiyattan satılacağı söylenmiş.

PS3’teki fiyat indiriminin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyormuş. Ancak fiyatın hangi seviyede olacağı belirtilmemiş. PS3 şu anda İngiltere’de 279 £’e satılırken rakibi Xbox 360 Premium ise 165 £’e satılıyor. Aradaki farka bakılırsa rekabet için PS3’te hatırı sayılır bir indirim yapılabilir. Tabii bu durum biz Türkiye’deki potansiyel alıcılara da yansır.

Fiyat indiriminin yanı sıra Uncharted 2 oyununun da yakında çıkacağı açıklandı. Sony’ye göre bu oyun PS3 için çıkarılmış en iyi oyun olma özelliğini taşıyor.

PSP cephesinden de bazı haberler var. PS3’ün çok satan oyunları MotorStorm ve LittleBigPlanet’ın da PSP versiyonları çıkacak. Ne zaman çıkacaklarına dair herhangi bir ipucu verilmedi, ancak samimi konuşmak gerekirse fazla acele etmeyin.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER