Eğlence

Sony’den PlayStation Plus servisiyle ilgili detaylar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PlayStation Network’ün paralı üyelik planı bir haftadan az bir zaman sonra faaliyete geçecek, ancak bir çok oyuncu hâla bu servisin tam olarak ne olduğınu anlayabilmiş değil. Bu yıllığı 50$, 3 aylığı ise 18$ olan bir servis için iyi bir durum değil. Neyse ki, PlayStation’ın resmi blogu konuya biraz açıklık getirmek için bir yazı yayınladı.

PlayStation Plus servisi kapsamında çevrimiçi ağ oyunları yiğne bedava olacak. Sony’nin Seçimi adını verenler için ücretsiz üyelik devam edecek. Ek bir ücretin karşılığında her ay ücretsiz oyunlar hesabınıza yüklenecek, üye kaldığınız süre boyunca bu durum devam edecek.

Öte yandan, PSN içeriklerine yüzde 50’ye kadar daha düşük fiyata sahip olmak, beta oyunları herkesten daha önce indirip oynanam, oyunları indirmeden önce bir saat boyunca denemek, ki burada demo versiyonundan değil tam versiyonundan söz ediyoruz, PlayStation Plus’ın diğer güzellikleri arasında. Otomatik güncelleme özelliğini aktif hâle getirerek tüm oyun yamalarını toomatik olarak indirmek de mümkün olacak. Bu arada oyun için sesli sohbet desteği de gelecekler arasındaymış. PlayStation Plus servisi kapsamında hangi oyunların sunulacağı ise tam olarak belli değil.

“Hadi Sony Türkiye, getirin artık şu PlayStation Network’ü!” demekten kendimizi alamıyoruz.

İlgili – PlayStation.Blog

Resim – Engadget

İLGİLİ HABERLER