Manşetler

Sony’den iki yeni Honeycomb tablet: S1 ve S2 (güncellendi – Galeri & Video)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlemekte olduğu basın toplantısında tanıtılan ürünlerden ilki bir çift Android 3.0 yüklü tablet oldu.

Honeycomb ile çalışan bu tabletlerden S1 medya tableti katlanmış dergiye benzer bir tasarıma sahip, hem önünde hem de arkasında kamera yer alıyor. Tegra 2 işlemcisiyle gelen bu tablet hızlı ve düzgün bir çalışma imkânı sunan kullanıcı arayüzüne sahip. Ayrıca S1’i Sony’nin elektronik cihazları için bir uzaktan kumanda gibi kullanmak da mümkün.

Çift ekranlı S2 ise istiridye kapağı tarzında bir tasarıma sahip. Her iki tarafta da 1024 x 480 piksel çözünürlüklü, 5.5 inç’lik ekran yer alıyor. Tegra 2 işlemciyle çalışan bu tablette de bir çift kamera bulunuyor. Sony çift ekranlı tasarıma özel olarak geliştirdiği kullanıcı arayüzüyle kullanıcıların e-kitap okuma, e-posta uygulamalarını gerçekleştirme gibi işlevlerde bu çift ekranın avantajını kullanma imkânını sunuyor.

Hem S1 hem de S2, PlayStation Certified özelliğine sahip, yani bu tabletlere PlayStation oyunlarını yükleyip oynamak mümkün olacak. WiFi kablosuz ağ desteğinin yanı sıra Sony S1 ve Sony S2 tabletler 3G ve 4G uyumuna sahip olacak.

Video: Sony S1 ve S2 Tablet

Galeri: Sony S1 ve S2 Tablet
[nggallery id=544]

İlgili – Engadget

[Görsel – Engadget]

İLGİLİ HABERLER