Teknoloji

Sony’nin Yuga kod adlı beklenen telefonu Xperia Z olarak karşımıza çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son günlerde Yuga kod adıyla gündemde fazlasıyla yer tutan Sony C660X’in piyasaya Xperia Z adıyla çıkacağı iddia ediliyor. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa çok fazla sürpriz sayılmayacaktır, çünkü cihazın sahip olduğu teknik özellikler göz önüne alındığında bu cihaz en üst noktayı ifade eden bir Z harfini hakediyor.

Geçtiğimiz günlerde bir Rus teknoloji sitesinin ön incelemesinden geçen bu müstakbel Sony Xperia Android telefonunda 5 inç Full D ekran, 12 megapiksel Exmor RS sensörlü kamera, 2 GB RAM, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, LTE desteği, microSD kart yuvası ve microHDMI portu gibi özelliklerin bulunacağına inanılıyor.

Yukarıdaki üstün teknik özelliklere ek olarak telefonun ince ve hafif kasasının su geçirmezlik özelliğine de sahip olacağı iddia ediliyor. 139 x 71 x 7.9 mm.’lik kasaya sahip olması beklenen bu Android telefonu gerçekten büyük heyecan yaratacağa benziyor. Sony bu telefonu büyük ihtimalle gelecek yılın başında ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek CES 2013’te tanıtacak.

İlgili >> Xperia Blog

İLGİLİ HABERLER