Manşetler

Xperia Z1’in küresel pazara çıkan kompakt versiyonu Xperia Z1S olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony yaklaşık iki hafta önce Xperia Z1’in kompakt versiyonu Xperia Z1 f’i Japonya için duyurmuştu. Farklı renk seçeneklerine sahip olan bu cihaz Japonya’nın büyük mobil operatörü DoCoMo tarafından duyurulmuştu.

sony-xperia-z1s-221013Bu telefonun küresel pazara yayılacak bir versiyonunun da yolda olduğu söyleniyor. Xperia Z1S olarak adlandırılması muhtemel bu cihaz Qualcomm Snapdragon 800 işlemciyle çıkacak. Tıpkı Asyalı kardeşi gibi 20.1 megapiksel sensör ve Sony G lens de bu cihazın kamerasının özellikleri arasında yer alacak.

Akıllı telefon fotoğrafları ve bilgi kırıntılarıyla bizi sürekli besleyen @evleakms Xperia Z1S’e ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf yayınladı. Fotoğraftaki cihazın tasarımı Xperia Z1’e fazlasıyla benziyor. DoCoMo tarafından tanıtılan Xperia Z1 f ile çok fazla benzerlik taşıdığı söylenemez.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Z1 İncelemesi

Z1S’in de Z1 f gibi farklı seçeneklerle gelip gelmeyeceği şu an için belli değil. Akıllı telefonun çıkış tarihi konusunda da net bir tarih yok, ancak sızan ekran görüntüsünde yer alan 14 Ocak tarihi bu telefonun Ocak 2014’te duyurulacağına dair bir işaret sayılabilir.

İlgili >> Phone Arena, Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER