Manşetler

Sony Xperia Z1’in mini versiyonu Z1F’yi resmen duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçtiğimiz ayın ilk günlerinde yeni gözde Android telefonu Xperia Z1’in tanıtımını gerçekleştiren Sony, beklentiler doğrultusunda hareket ederek fazla vakit kaybetmeden yeni gözde telefonunun mini versiyonunu da görücüye çıkardı. Japon telekomünikasyon şirketi DoCoMo’nun etkinliğinde duyurulan akıllı telefon Xperia Z1F adını taşırken, ilk etapta Japonya pazarında satışa sunulacak.

sony-xperia-z1f-101013

4.3 inç 720 bir ekran barındıran akıllı telefon 140 gramlık kasasında büyük kardeşi Xperia Z1’den kendisine geçen kuvvetli özellikler barındırıyor. 20.1 megapiksel ”G Lens” kamera, dört çekirdekli 2.2 GHz Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, NFC, Qi kablosuz şarj ve 2300 mAh kapasiteli batarya Xperia Z1F’nin özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Z1 Ön İnceleme

Kutusundan Android 4.2 işletim sistemiyle çıkacak olan akıllı telefon için sarı, siyah, beyaz ve pembe olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor. DoCoMo ve Sony’nin cihazı aralık ayından önce piyasaya sunmayacağı açıklanırken, aradaki süre içinde uluslararası satış takviminin de netliğe kavuşması bekleniyor. Sony Xperia Z1 ise bugün itibarıyla Türkiye’de raflardaki yerini alacak.

İlgili >> Ascii

İLGİLİ HABERLER