Teknoloji

Sony Xperia Z1 Honami ile ilgili ipucunu Twitter hesabından paylaştı

Sony, Xperia Z1 olarak tanıtılacağı söylenen ve şu sıralar Honami kod adıyla hakkında epey bir şey yazdığımız akıllı telefonla ilgili bir ipucu paylaştı.

sony-xperia-z1-ipucu-220813

@sonyxperia Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafta Sony’nin Xperia cihazlarını süsleyen simge niteliğindeki güç butonu görülüyor. Cihazın kenarına yerleştirilmiş olan bu tuşu Xperia Z, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra, Xperia SP, Xperia L, Xperia E gibi cihazlarda da görmüştük.

Sony Xperia hesabının paylaştığı tweette “Herkesin konuşmakta olduğu akıllı telefon” nitelendirmesiyle son zamanlarda Honami’yle ilgili olarak çıkan haberlere atıfta bulunuluyor.

Tweette #bestofsony etiketine de yer verilmiş. Ekran için Bravia, müzik için Walkman ve kamera için Exmor R teknolojilerini kullanan Sony bu etiketle söz konusu teknolojilere vurgu yapıyordu.

Sony Xperia Z1’in 20 megapiksel kamera ve Qualcomm Snapdragon 800 yongaset gibi üst sınıf özellikleri barındırması bekleniyor. Suya karşı dayanıklılık ve ince tasarımı eklediğimizde ortaya ilgi çekici bir cihaz çıkıyor.

İki hafta sonra Berlin’de başlayacak IFA 2013’ün hemen öncesinde düzenlenecek olan Sony basın toplantısında bu yeni cihazın tanıtılması bekleniyor.

İlgili >>Twitter (@sonyxperia)

İLGİLİ HABERLER