Teknoloji

Sony Xperia XZ3 taslağı tasarım konusunda önemli detaylar veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony xperia xz3Sony Xperia XZ3, ağustos ayının sonunda IFA 2018’de gözler önüne çıkması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Ancak telefonun tasarımı konusunda fikir sahibi olmak için bu tarihe kadar beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor.

CAD bilgileri doğrultusunda hazırlanan Xperia XZ3 taslağına ait fotoğraflar ve videolar internette boy göstermeye başladı. Söz konusu taslağın telefonun nihai tasarımına son derece yakın olduğunun altını çizdi.

Söz konusu fotoğraflar ve video, Twitter’ın ünlü duyumcusu OnLeaks ve Hindistan merkezli internet sitesi CompareRaja tarafından paylaşıldı.

Geçmiş Xperia XZ3 sızıntı ve dedikoduları ile son taslak arasında dikkat çeken bir fark bulunuyor. Daha önce Xperia XZ3’ün arkasında iki lensli bir kamera kurulumunun bulunacağı belirtilmişti. Hatta bazı kaynaklar lens sayısının üçe çıkacağını söylese de, bu iddiaya pek fazla itibar edilmemişti. Buna rağmen, hazırlanan taslak tasarımda telefonun arkasında tek lensli bir kamera kurulumu görülüyor.

Bu somut fark dışında yeni Sony Xperia XZ3 taslağı ile daha önceki sızıntılar arasında belirgin bir ayrılık gözlemlenmiyor. Taslağın Sony’nin yeni tasarım diline uygun olması da ayrıca dikkat çekiyor. Ortaya atılan iddiaların doğruluğundan emin olmak içinse resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER