Teknoloji

Sony Xperia XZ2 için işaret İrlandalı telekom operatöründen geldi

Sony Xperia XZ1 geçtiğimiz eylül ayında tanıtılmıştı. İrlandalı telekom operatörü Three tarafından Twitter’da yapılan bir paylaşım Sony Xperia XZ2 için de fazla beklemenin gerekmeyeceğini düşündürüyor.

Three’nin İrlanda’daki müşterilerine destek verdiği Twitter hesabı, Sony Xperia XA2’nin bulunabilirliği konusunda gelen bir soruya “XA2’nin satışı yapılmayacak. Ancak XZ2 yakında satışa sunulacak.” şeklinde bir yanıt verdi. Bu yanıt daha sonra silinse de, XperiaBlog sitesi silinmeden önce tweetin ekran görüntüsünü aldı.

sony xperia xz2Tweetin yanlış bilgi verdiği için silinmiş olması da ihtimaller arasında yer alsa da, tweetteki bilgilerin doğru olma ihtimali daha yüksek görünüyor.

Sony Xperia XZ2 MWC 2018’de tanıtılabilir

2018 Mobil Dünya Kongresi’nin (MWC 2018) başlamasına kısa bir süre kalması da, yeni telefonlara dair işaretlerin biraz daha ciddiye alınmasına neden alıyor. Sony Xperia XZ2’nin tanıtımı için de MWC 2018 oldukça uygun bir platform gibi görünüyor. 26 Şubat tarihinde MWC 2018 kapsamında bir etkinlik düzenleyecek olan şirketin bu etkinlikte Xperia XZ2 dışında başla telefonları tanıtmasına da neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER