Teknoloji

Yeni Sony Xperia X’e ait olduğu söylenen sızıntı ince çerçeveyi işaret ediyor

sony xperia xSony’nin önümüzdeki ayın sonlarında başlayacak 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde iki yeni akıllı telefonu duyurması bekleniyor. Sony Xperia X ve Xperia XZ’nin yeni modellerini Barselona’da sergileyeceği söyleniyor.

Son zamanlarda bu iki modele dair sızıntılar da internette boy göstermeye başladı. İnternete sızan son görsellerde, 2017 model Xperia X’in adı “Yeni Xperia X” şeklinde geçiyor. Ancak akıllı telefonun piyasaya çıkarken başka bir adla boy göstermesi muhtemel görünüyor.

İnternete sızan görüntülerde, akıllı telefonun özelliklerine dair bilgilere rastlanmıyor. Ancak eğer sızan görüntü doğruysa, yeni Xperia X son derece ince bir akıllı telefon olacak gibi görünüyor. Paylaşılan görüntüde ekran çerçevesinin inceliği de ayrıca dikkat çekiyor. Fotoğrafların telefonun tanıtımı için hazırlanmış bir reklam materyalinden alınmış gibi göründüğünü de ayrıca belirtmekte fayda var.

Yeni Sony Xperia X ile ilgili daha fazla detayın önümüzdeki dönemde ortaya çıkması bekleniyor

Sony’nin yeni akıllı telefonlarını duyurması için neredeyse iki ay daha beklemek gerekiyor. Bu süreçte yeni Xperia X’e dair daha fazla detayın gün yüzüne çıkması pek şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER