Manşetler

Haftanın Ürünü: Sony Xperia U

Yeni bir programa başlıyoruz. Daha önce Teknoblog Haber Merkezi’nin sonunda yer verdiğimiz Haftanın Ürünü köşesi ayrıldı ve ayrı bir program olarak bağımsızlığını ilan etti. Bundan böyle her pazartesi günü kamera karşısına geçeceğiz ve o hafta içinde Teknoblog’da incelemesine yer vereceğimiz ürünün bir tanesini haftanın ürünü olarak size kısaca tanıtacağız. Diğer bir deyişle kısa bir ön gösterimini yapacağız.

İlk haftaki programın konuğu Sony Xperia U oldu. Bir süredir test merkezimizde olan bu ürün uygun fiyatı, şık tasarımı ve çift çekirdekli işlemcisiyle dikkat çekiyor. Bu arada ekranın hemen altında yer alan şeffaf çubuğun ekrandaki objenin renklerine göre aydınlatılması da cihazı ayrı bir çekici kılıyor. Sony Xperia U’nun detaylı incelemesini bu hafta içinde Teknoblog’da bulacaksınız.

İlk programda bazı kusurlarımız olmuş olabilir. Hava sıcak olduğu için pencereleri açmak zorunda kaldık, dış ortamın sesi çekime biraz karışmış olabilir. Gelecek haftadaki çekimler daha iyi olacak, bu sorunu da çözeceğiz. İyi seyirler!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER