Manşetler

Sony Xperia U Turkcell ile Türkiye’de

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-xperia-u-on-inceleme-00001

Turkcell cihaz portföyüne geçen ay piyasaya çıkan Desire C’yi eklemekle kalmadı, Sony’nin geçen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı ve beğenimizi kazanan Android telefonu Sony Xperia U’yu da ekledi. 3.5 inç’lik, 480 x 854 piksel çözünürlüklü ekran barındıran bu telefonda 1 GHz çift çekirdekli işlemci, 512 MB RAM, 8 GB dahili bellek, 5 megapiksel otomatik odaklı ve LED flaşlı kamera yer alıyor. Telefon Android 2.3 Gingerbread ile yüklü geliyor, ancak Sony bu yaz telefonun Ice Cream Sandwich’e güncelleneceği sözünü vermişti.

Turkcell bu telefonu ayda 19 TL’den başlayan taksitlerle ve 24 ay taahhütle sunuyor. 12 aydan az veya fazla olmak üzere Turkcell abonesi olan ve aynı zamanda farklı tarifelerden yararlanan kullanıcılar için farklı aylık ödeme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca kullanıcılar 250 MB, 1 GB veya 4 GB’lık data paketlerinden bir tanesini seçebilir. Turkcell’in Sony Xperia U kampanyasıyla ilgili detayları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz. Cihazın tavsiye edilen peşin satış fiyatıysa 799 TL.

Sony Xperia U’yu Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıldıktan hemen sonra inceleme fırsatı bulmuştuk. Sony Xperia U ön inceleme yazımıza göz atarak cihazla ilgili ön fikir edinebilirsiniz.

İlgili – Turkcell

İLGİLİ HABERLER