Teknoloji

Sony Xperia tipo Turkcell ile Türkiye’ye giriş yaptı

Sony’nin bu yazın başlarında duyurusunu yaptığı Xperia tipo Turkcell ile birlikte Türkiye’ye giriş yaptı. 499 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya giren Xperia tipo giriş seviyesi kullanıcıları hedefliyor. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile yüklü gelen bu telefon temel akıllı telefon işlevlerini uygun bir fiyat karşılığında kullanıcılara sunmayı hedefliyor.

Kompakt boyutlara ve 99.4 gram gibi hafif olarak nitelendirebileceğimiz bir ağırlığa sahip olan Xperia tipo’da  3.2 inç, 480 x 320 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran, 800 MHz Qualcomm Snapdragon MSM7225AA işlemci, 1500 mAh’lik batarya, 3.2 megapiksel arka kamera, Bluetooth gibi başlıca teknik özellikler yer alıyor. Google Play Store üzerinden binlerce uygulamanın indirilmesine olanak sağlayan telefonda NeoReader barkod okuyucu, Pan&Zoom, Facebook, Sony Entertainment Network, Playnow, TrackID gibi Sony Xperia cihazlarından aşina olduğumuz uygulamalar da yüklü geliyor.

Sony Xperia tipo yazının başında da belirttiğimiz gibi 499 TL’lik peşin satış fiyatıyla sunuldu. Beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan ürünü Turkcell İletişim Merkezlerinde ve Turkcell anlaşmalı zincir mağazalarda bulmak mümkün. Bu arada Xperia tipo’yu satın alanlara 3 ay boyunca 250 MB internet kullanımı ve sınırsız Facebook deneyimi de hediye ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER