Teknoloji

Sony Xperia T2 Ultra Türkiye’de satışa sunuldu

Sony’nin akıllı telefon ailesine geçtiğimiz aylarda katılan Xperia T2 Ultra nihayet Türkiye piyasasına da giriş yapıyor.

sony-xperia-t2-ultra-dual-140114-2

6 inç 72op ekrana sahip olan Sony Xperia T2 Ultra, barındırdığı Triluminos ve Mobile BRAVIA Engine 2 teknolojileri sayesinde canlı renkler ve üstün bir görüntü kalitesi sunuyor. Telefonun arkasında Exmor RS 13 megapiksel kamera bulunuyor, Sony bu kamera için “sınıfının en iyisi” tanımlamasında bulunuyor. Portre rötuş, kolaj, arka plan bulanıklaştırma, Timeshift, Sweep Panorama gibi özellikler de Xperia T2 Ultra’nın kamera uygulamasının işlevleri arasında yer alıyor.

Bu arada Sony Xperia T2 Ultra’nın önünde de Exmor R lensli 1.1 megapiksel kamera bulunuyor. Özçekim fotoğraf sevenler için bu kamera yeterli olacaktır.

Sony Xperia T2 Ultra 1.4 GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvasını bünyesinde barındırıyor.

NFC desteği sayesinde Sony Xperia T2 Ultra’yı Sony’nin NFC destekli aksesuarlarına kolaylıkla bağlamak mümkün oluyor. Sony, SBH52 Bluetooth kulaklığı Xperia T2 Ultra’nın en iyi arkadaşı olarak nitelendiriyor. Bu cihaz sayesinde ellerinizi kullanmadan telefon görüşmeleri yapmanız veya müzik dinlemeniz mümkün oluyor. Sony bu Bluetooth kulaklığı 299 TL’lik fiyat etiketiyle sunuyor.

Sony Xperia T2 Ultra ise 1399 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip.

İLGİLİ HABERLER