Manşetler

Sony Xperia Sola, Go ve U’ya Ice Cream Sandwich güncellemesini getirdi, Sola’ya “Eldiven Modu” ekledi

Nokia, Lumia 920‘yi tanıtırken onun eldivenlerle bile rahatlıkla kullanılabildiğine vurgu yapmıştı. Görünüşe göre bu yeteneğe sahip olan tek cihaz o değil. Sony, Xperia Sola için Android 4.0’ı çıkarırken “Eldiven Modu” adı verilen yeni bir özelliği de ekledi. Eldiven modu parmağı ekran üzerinde havada bekleterek cihazı kontrol etmeye olanak sağlayan süzülen dokunmatik ekran teknolojisini kullanıyor.

Eldiven modu özelliği varsayılanda açık şekilde geliyor, ancak Sola sahiplerinin bu işlevin açık olup olmadığından emin olması için bir eldiven kullanmaları gerekiyor. Aşağıda yer alan video bu işlevin nasıl kullanıldığını gösteriyor, görünüşe göre bu işlev kalın sayılabilecek bir eldivenle bile düzgün şekilde kullanılabiliyor.

Sony Xperia Sola’ya “Eldiven Modu” özellikli Android 4.0 güncellemesini getirmenin yanı sıra Xperia Go ve Xperia U’ya da Ice Cream Sandwich güncellemesini sundu. Her üç model de ICS güncellemesiyle birlikte Walkman müzik gibi çeşitli Sony uygulamalarını ve genişletilmiş bekleme modunu kazandı. Ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve Android 2.3’ten Android 4.0’a geçişle birlikte doğal olarak gelen yenilikler de güncelleme paketinde yerini aldı.

İlgili >> Sony Developer World, Sony

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER