Teknoloji

Sony Xperia S60 ve S70 önümüzdeki ay tanıtılabilir

sony-xperia-z3-inceleme-00009

Sony’nin IFA 2015 öncesinde iki yeni akıllı telefonu daha görücüye çıkarması bekleniyor. Bu yöndeki dedikodular giderek daha yüksek sesle konuşulurken, yeni cihazların fiyatları itibarıyla üst segmentte konumlanacakları iddia ediliyor. Detaylar henüz kısıtlı olsa da, şirketin yeni cihazlarıyla Xperia S serisini başlatması öngörülüyor.

Sony’nin yeni akıllı telefonlarının Xperia S60 ve S70 adını taşıyacağı öne sürülüyor. Her iki cihazda da en az 32 GB’lık dahili depolama alanı sunulacağı belirtilirken, diğer donanım özellikleri konusunda şu an için bilgi bulunmuyor.

32 GB’lık Sony Xperia S70’in Avrupa’da 780 ila 840 avro arası bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor. Xperia S60 içinse 650 ila 700 avroluk bir fiyat aralığı öngörülüyor. Bu da Sony’nin yeni akıllı telefonlarını iPhone 6 ve Galaxy S6 edge ile aynı çizgide konumlandırıyor. Söz konusu fiyat aralıkları, Xperia S60 ve S70’e dair beklentileri artırıyor.

Sony Xperia S60 ve S70’in çeşitli renk seçenekleriyle birlikte gelmesi bekleniyor. Fiyat ve depolama alanı dışındaki detaylar henüz bilinmezliğini koruyor. Üst sınıfta tutunmak için Sony’nin donanım ve tasarım konusunda son derece iyi performans sergilemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER