Teknoloji

Sony Xperia S için Ice Cream Sandwich mayıs sonu veya haziran başında çıkacak

sony-xperia-s-inceleme-00006

Sony’nin geçtiğimiz ay Türkiye’de de piyasaya çıkan akıllı telefonu Xperia S Android 2.3 Gingerbread ile birlikte geldi, ancak Sony, Xperia S sahiplerinin çok fazla zaman geçmeden Android 4.0 güncellemesini alacağı sözünü vermişti. Sony’nin resmi forumlarında bir mesaj paylaşan destek birim sözcüsü bu akıllı telefonun beklenen güncellemeyi mayıs sonu ve haziran başı gibi alacağını söyledi.

Sony’nin destek biriminden gelen bu ipucu daha önce dile getirilen 2012 ikinci çeyrek resmi açıklamasıyla da örtüşüyor. Sony’nin diğer Android cihazlarıyla ilgili güncelleme takvimini merak edenler için zaten ayrıntılı açıklama daha önce yapılmıştı. Üstelik Xperia arc S, neo V ve ray gibi 2012 model Xperia telefonları da Ice Cream Sandwich güncellemesini almaya başlamıştı.

Türkiye’deki Sony Xperia S sahipleri sadece Ice Cream Sandwich güncellemesini değil, fizy entegrasyonunu da bekliyor olmalı. Türkiye’de Turkcell ile işbirliğine giden Sony Mobile burada satılacak Xperia S’lerde fizy entegrasyonunun bir uygulamadan ötesine geçirileceği bilgisini vermiş ve çıkacak yazılım güncellemesiyle fitilin ateşleneceğini söylemişti. Sony’nin üst sınıf akıllı telefonuyla ilgili detayları gerçekleştirdiğimiz Xperia S inceleme yazısında bulabilirsiniz.

İlgili – Sony Mobile Forum

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER